Om os

Yiha.dk's mission er at levere fede produkter til gode priser til danskerne. Vores ønske er at enhver kunde får lyst til at råbe Yiha! efter en handel på Yiha.dk, hvorfor vi bestræber os på at tilbyde service og produkter af højeste niveau. Vi er aldrig tilfredse før kunden er tilfreds, og vi håber også, at vores anmeldelser på Trustpilot afspejler dette.

Vi arbejder hver dag hårdt efter at tilbyde de helt rigtige produkter, som du lige står og mangler. Vi matcher produkter af høj kvalitet med vores forventninger til danskernes præferencer. Vores webshop har et bredt udvalg af produkter, som vi alle selv mener er fede og brugbare i dagligdagen og til de helt rigtige priser! 

På Yiha.dk vil du kunne finde fede gaver til din familie eller dine venner eller produkter, som vil kunne hjælpe dig i hverdagen. Du vil også kunne finde fedt legetøj til dine børn eller bekendte. Herudover sælger vi masser af udstyr til eksempelvis køkkenet, elektronik, bilen, kæledyr, haven, fiskeri, ravjagt eller dit værksted. Hvis det ikke skulle være nok, så kan du på Yiha.dk også finde både sportsudstyr, smykker, sko og endda udstyr til jul samt skønhed og velvære!

Alt hvad hjertet kan begære vil kunne findes på Yiha.dk.

Vores logistikmodel er, at Yiha.dk sender varer direkte fra Europæiske fjernlagre, hvilket skaber muligheden for et stort, bredt og dynamisk udvalg af produkter.

Leveringstiden er typisk 1-3 uger og din pakke kan naturligvis følges lige fra bestilling til levering på din adresse.

Du vil kort tid efter bestilling af en vare modtage en e-mail med tracking nummer, så du selv kan spore dit produkt fra lager til din adresse.

Vi arbejder konstant på at udvide vores produktsortiment, og hvis du har nogle gode ideer, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Såfremt du har spørgsmål til vores produkter eller har input til os, så tager vi med glæde imod dem på support@yiha.dk, hvor vi bestræber os på at besvare din henvendelser indenfor 1 hverdag.

Vi ser frem til at handle med dig.